how to create your own website for free

 

Concert Kamerkoor de Hoventoon op zondag 9 december 2018, 15:00uur.

 
De kamermuziek is springlevend als nooit tevoren!
Er zijn veel componisten die het aandurven om mooie, goed in het gehoor liggende stukken voor kamerkoren te schrijven. Kamerkoor de Hoventoon ziet het als een uitdaging, en werkt er met veel plezier aan, om ook deze nieuwere werken voor het voetlicht te brengen!

Gaudete!
Dit lied van Piae Cantiones betekent “Verheugt u”. U kunt zich verheugen op het volgende concert dat Kamerkoor De Hoventoon gaat brengen. In de donkere dagen voor de Kerst brengen wij prachtige a-capella werken voor het voetlicht. Voor dit concert zochten we sfeervolle kerst- en Maria- liederen bij elkaar door alle tijden heen. Hierdoor is er een mooi, wisselend programma ontstaan met bekende en onbekende werken. Van Montiverdi, Arcatelt uit de vroege tijden tot de hedendaagse componisten Taverner en Ešenvalds. Elke componist brengt zijn unieke geluid mee die in de intieme Dorpskerk van Wilp volledig tot zijn recht zal komen. Het concert staat onder leiding van dirigent Katalin Szabó.
U wordt van harte uitgenodigd om ons concert bij te wonen. En we hopen dat u er nu al naar uit kijkt!
De toegangskaarten voor dit concert kosten € 15,-- aan de kerk, in de voorverkoop €12,50. (te bestellen via ons emailadres info.hoventoon@gmail.com of via één van onze leden) Vrienden van De Hoventoon betalen € 10,-- per kaartje voor maximaal twee kaarten. De toegangsprijs tot 18 jaar bedraagt € 2,50.
De toegangsprijs is inclusief een programmaboekje en, tegen inlevering van het toegangskaartje, een consumptie na afloop.